0


Hanya Untuk Sementara Waktu Sahaja, Anda Berpeluang 
Membongkar Rahsia Menjana Wang Seumur Hidup Di Pasaran Bursa Malaysia

Adakah Anda Berasa Geram Melihat Kawan-
Kawan Facebook Anda Menjana Wang
Yang Banyak Melalui Saham?

Adakah Anda Ingin Belajar Bagaimana 
Melabur Di Bursa Malaysia Dengan 
Cara Yang Mudah?

Dan Adakah Anda Ingin Tahu, 
Sebenarnya Anda Boleh Buat Duit 
Di Bursa Malaysia Semudah 
Menggunakan Smartphone Anda?

Jika Jawapan Anda 'YA' Pada Soalan-Soalan Di Atas, 
Anda Berada Di Laman Yang Betul!

Dari: Samsung Galaxy Mega Nizam Malek
Kepada: Anda Yang Serius Nak Belajar Saham!
Perkara: Guerrilla Saham Mobile Pro

Rahsia Keramat Saham Kini Terbongkar!

Pertama sekali, saya ingin mengucapkan terima kasih kepada anda kerana sudi 
melawat laman web ini dan membaca lebih lanjut tentang apa yang 
ingin saya kongsikan di sini.

Adakah anda berminat untuk belajar cara-cara 
melabur saham di Bursa Malaysia?

Tapi malangnya, tiada siapa yang sudi atau berkebolehan untuk mengajar anda?

Nak pergi kelas saham dah lah mahal, dan selalunya jadual kelas saham 
clash dengan jadual harian anda?

Mahukah anda dapatkan satu panduan yang menunjukkan kepada anda 
langkah demi langkah cara-cara melabur dalam saham di Bursa Malaysia?

Untuk Julung-julung Kalinya, 

Memperkenalkan~


Guerrilla Saham Mobile Pro!

Terbaru dan terhangat di pasaran Malaysia~

Inilah dia, satu-satunya produk informasi yang bakal mengubah hidup anda.

100% asli dan anda tidak akan jumpa di luar sana, selain di sini.


Apakah itu Guerrilla Saham Mobile Pro?

Izinkan saya terangkan apakah Guerrilla Saham Mobile Pro ini kepada anda.

Guerrilla Saham Mobile Pro (GSMP) ini adalah satu modul atau 
panduan khas yang akan memberikan tunjuk ajar kepada anda 
bagaimana caranya untuk menjana wang di Bursa Malaysia 
menggunakan Smartphone.

Menggunakan Smartphone sahaja?

Ya, dengan menggunakan smartphone sahaja, anda berpotensi 
menggandakan wang yang anda ada sebanyak 10-30% melalui 
Pelaburan Saham di Bursa Malaysia.

Dalam GSMP, anda akan didedahkan dengan informasi tak 
ternilai yang akan membolehkan anda menjana wang anda sendiri.

Dalam bahasa mudahnya, "gesek-gesek skrin handphone, dapat duit!"

Kedengaran seperti angan-angan bukan?

Tapi ya, dengan adanya ilmu yang betul, anda sudah pasti dapat melakukannya.


Pada saya, buat duit pada hari ini sebenarnya menjadi lebih mudah sejajar 
dengan perkembangan teknologi terkini.

Dan seharusnya kita mengambil peluang ini dengan segera 
sementara pintu harapan sedang terbuka luas.

Lebih penting lagi, saya ingin berkongsikan rahsia ini dengan anda!

Saya pasti anda ingin tahu bagaimana caranya buat duit melalui Pelaburan Saham.

Kalau tidak, pasti anda sudah berhenti membaca mesej ini, bukan?

Sekarang, dengar dengan teliti  apa yang ingin saya katakan.. 

Baca dengan teliti ya. =)

Sebelum itu, mesti anda tertanya-tanya, siapakah saya? 

Mari Dengar Cerita Saya


Di Facebook, saya dikenali dengan nama 
Nizam Malek.

Saya merupakan seorang Pelabur Hartanah yang tegar bermula tahun 2012 dan bermula tahun 2014 saya telah terjun ke dunia Pelaburan Saham.

Sebelum ini saya tak berminat pun dengan Pelaburan Saham, sebab saya tak faham dan juga menganggapnya sebagai berisiko tinggi.

Saya mula mengenali dunia Pelaburan Saham ketika menghadiri Seminar Bangkit 2014 pada bulan Februari 2014 di Berjaya Waterfront Hotel, The Zone, Stulang, Johor Bahru. 

Waktu itu saya mendengar penerangan ringkas berkenaan saham selama lebih kurang 2 jam daripada Tuan Haji Asri dan Tuan Dr Nazri Khan.

Sejak itu minda saya terbuka tentang Pelaburan Saham dan saya mula membuka akaun CDS dengan Maybank Investment Bank di cawangan Johor Jaya.

Saya mula melabur dalam saham dengan ghairahnya, tanpa ilmu, tanpa panduan. Pada waktu itu saya hanya mahu beli, beli dan beli saham sebab saya nak jana keuntungan daripadanya. 

Tapi malangnya, setiap kali membeli saham, harganya jatuh dan saya mengalami kerugian. 

Antara kaunter saham yang saya beli dan mengalami kerugian pada waktu itu adalah saham KTB (Konsortium Transnasional Berhad).

Saya tertanya-tanya kenapakah saya sentiasa rugi dalam saham dan sentiasa sukar untuk menjana keuntungan daripada saham.

Saya tidak mahu terus rugi lagi dan segera bertindak pantas mencari ilmu Pelaburan Saham yang betul. Antara buku yang saya baca adalah buku 'Winning The Game of Stock' tulisan Adam Khoo dan saya sertai kelas saham yang ada di pasaran. 

Pada bulan Mei 2014, saya telah menghadiri Kelas Advance Gegar Saham Syariah (KAGSS) 2014 di Setia Tropika, Johor Bahru dan saya belajar saham secara langsung daripada Tuan ZamSaham. 

Alhamdulillah, tak sampai 2 bulan pun setelah menghadiri kelas saham tersebut, saya berjaya menjana keuntungan melalui kaunter Abric (94%), Ifca (59%), dan LCTH (15%).

Kini saya lebih memahami saham dan dengan adanya ilmu saham, saya lebih yakin untuk melabur di pasaran Bursa Malaysia.

Saya banyak berkongsi hasil kajian dan analisis saham saya di wall Facebook dan blog saya. Dan ramai juga yang berminat untuk belajar tentang saham dengan saya. 

Sudah pasti saya ingin kongsikan ilmu bernilai ini dengan lebih ramai orang kerana ia ilmu yang sangat bermanfaat. 

Tapi malangnya, masa saya agak terbatas. 

Biasanya kalau jumpa di kedai mamak selepas waktu Isyak, set jumpa 1 jam akan berlarutan sehingga ke 3 jam. Dari pukul 9 malam, sehinggalah ke 12pagi. Ye lah, banyak benda nak dikongsikan.

Akibatnya masa berharga saya terjejas. Waktu untuk saya berehat dikompromi. 

Akhirnya saya buat keputusan untuk kurangkan berjumpa untuk buat Personal Coaching Pelaburan Saham. Bukan personal coaching lah, sekadar perkongsian dengan kawan-kawan.

Tapi saya tetap berhasrat untuk kongsikan ilmu yang ada, semoga kawan-kawan saya dapat juga buat benda yang sama seperti yang saya buat, iaitu menjana wang sendiri di Bursa Malaysia.

Saya ingin berkongsikan ilmu yang ada dengan cara yang kemas dan teratur, dan yang paling penting, memberikan manfaat yang praktikal.

Maka lahirlah karya agung saya, 
Guerrilla Saham Mobile Pro ini..

Guerrilla secara istilahnya bermaksud satu teknik strategi perang di mana strategi yang digunakan adalah serang hendap. 

Guerrilla Saham pula bermaksud melabur saham di Bursa Malaysia menggunakan strategi serang hendap, iaitu serang pada harga sedang murah dan berpotensi naik, dan segera lari ketika harga berada di puncak.

Guerrilla Saham Mobile Pro pula bermaksud teknik serang hendap dalam Pelaburan Saham di Bursa Malaysia menggunakan Mobile App di smartphone. Sejajar dengan perkembangan teknologi semasa, kita gunakan aplikasi iBursa untuk menyerang saham yang murah dan lari ketika harga naik tinggi untuk menjana keuntungan (profit).

Apa Yang Akan Anda Pelajari Dalam GSMP ini?

Secara ringkas dan padat, anda akan..
  1. Ketahui bagaimana menggunakan aplikasi mobile saham di smartphone. Selepas ini anda boleh buat kajian saham di mana sahaja anda berada tanpa perlu membuka laptop anda lagi!
  2. Belajar Technical Analysis (MA, RSI, MACD dan Storcastic). Pengetahuan berkenaan Technical Analysis akan membantu anda membeli dan menjual saham pada harga terbaik bagi menjana keuntungan.
  3. Belajar Fundamental Analysis untuk mengkaji prestasi saham sesebuah syarikat. Technical Analsis yang digabungkan dengan Fundamental Analysis akan membantu anda memenangi permainan pasaran saham!

Betul Ke Boleh Untung Melabur Dalam Saham?

Pasti anda tertanya-tanya, betul ke boleh untung kalau melabur dalam saham kan? 
Dulu saya pun macam tu. Ragu-ragu nak melabur dalam saham. 
Risau kalau terpaksa menanggung kerugian. 

Yup, sudah pasti rugi kalau melabur tanpa ilmu.

Tapi kini tidak lagi. Selepas saya mendapat ilmu sebenar saham, 
saya semakin yakin untuk melabur di Bursa Malaysia.

Malah saya berpendapat, semua orang perlu belajar saham kerana ia adalah 
satu peluang bagi kita untuk menjana pendapatan terutamanya pada zaman ini 
yang mana kos sara hidup sentiasa meningkat tinggi. 

InsyaAllah dengan ilmu saham yang betul dan tawakkal kepada Allah, 
anda pasti boleh turut sama buat untung melalui Pelaburan Saham.

Nizam, Boleh Tunjuk Sikit GSMP Ni Macam Mana Rupanya?


Ok GSMP ini sebenarnya adalah satu slide presentation berserta gambar.

Sekiranya anda mendapatkan GSMP ini, anda akan belajar membuat kajian 
saham Technical Analysis semudah menggunakan aplikasi iBursa 
di smartphone Android anda.

Bukan itu sahaja, saya masukkan juga satu Bonus Chapter iaitu 
Fundamental Analysis. Bermakna, anda juga boleh membuat kajian 
Fundamental Analysis menggunakan aplikasi iBursa di smartphone 
Android anda! 

Anda akan belajar semuanya Langkah Demi Langkah!

Bagaimana caranya? 

Ketahui caranya dengan mendapatkan GSMP hari ini!

Saya boleh jamin, tiada panduan saham seumpama GSMP di pasaran Malaysia.

Anda tidak akan dapat cari di mana-mana kerana GSMP ini adalah 
satu formula yang saya cipta sendiri berdasarkan ilmu saham 
dan pengalaman saya menggunakan aplikasi iBursa ini. 

Bolehkah Anda Belajar Sendiri Menggunakan 
iBursa ini Tanpa Panduan Daripada GSMP?

Sudah pasti boleh. 
Malah ianya adalah sesuatu aplikasi percuma.
Anda boleh try & error sendiri. 

Cuma dalam GSMP ini, saya telah siapkan panduannya
langkah demi langkah yang akan memudahkan anda
mempelajari dan menggunakan iBursa dengan lebih sistematik
dan yang paling penting, membantu anda menjana keuntungan di 
pasaran Bursa Malaysia. 

Apakah aplikasi terbaik untuk membuat kajian 
Technical Analysis & Fundamental Analysis?

Jawapan saya, aplikasi yang bernilai RM1200 pun sebenarnya 
tidak berguna jika kita tidak tahu menggunakannya.

Dalam aplikasi iBursa sahaja, terdapat banyak indikator dan info. 
Mungkin sahaja ianya akan mengelirukan anda

Dalam GSMP, saya akan tunjukkan kepada anda beberapa 
perkara sahaja yang anda perlu lihat pada aplikasi iBursa untuk 
membolehkan anda menilai sesuatu kaunter saham 
umpama seorang pro.

Yup, selepas anda belajar saham melalui GSMP, anda
akan mampu mengatakan yang sesuatu saham itu boleh 
naik atau akan jatuh. 

InsyaAllah, anda akan jadi seorang pelabur saham yang lebih bijak
di Bursa Malaysia dengan memiliki panduan GSMP ini!

Siapakah yang sesuai untuk memiliki GSMP ini?

Sebenarnya sesiapa saja boleh mendapatkan GSMP dan
belajar ilmu saham, tidak kiralah anda seorang doktor ke, 
kerani biasa ke, pelajar ke, suri rumah ke, dan sebagainya kerana 
sesiapa sahaja boleh melabur saham di Bursa Malaysia.

Tetapi, anda perlu memiliki GSMP ini sekiranya anda:
  1. Ingin menjana wang dan keuntungan yang konsisten di Bursa Malaysia.
  2. Tiada ilmu bagaimana hendak melabur saham dengan sistem yang betul.
  3. Ingin menambah wang simpanan.
  4. Ingin menggandakan wang yang anda ada tanpa perlu berhenti kerja.
  5. Ingin merancang masa hadapan kewangan peribadi yang lebih baik.
Dan GSMP ini SANGAT TIDAK SESUAI kepada anda yang:
  1. Sudah dalam kategori pro dan sentiasa buat untung di Bursa Malaysia.
  2. Soal Technical Analysis dan Fundamental Analysis ini ibarat sudah di hujung jari anda.
  3. Tidak suka dan benci pelaburan (yang ni memang saya tak dapat nak tolong).
  4. Tidak mahu menjana wang tambahan. Sudah selesa dengan apa yang ada, sampai bila-bila.
  5. Ada alasan tersendiri.. 
Nizam, Susah Tak Belajar Saham Ni?
Susah atau senang itu sebenarnya bergantung pada penerimaan seseorang. 

Pada saya ilmu saham ini mudah, malah saya simplify kan lagi panduan 
dalam GSMP ini agar ianya boleh diterima oleh semua orang.

Jangan risau, jika anda serius hendak belajar saham, 
pasti anda akan mendapat ilmu tersebut. 

GSMP ini saya wujudkan kerana 
saya berpendapat, ilmu saham itu mudah dan 
semua orang mampu menguasainya jika belajar dengan
cara yang betul dan mudah.

Pasti, anda akan boleh berjaya dalam Pelaburan Saham
dengan menjana keuntungan 10% ke atas dalam masa 
beberapa bulan sahaja!

Anda Fikir Saya Mengarut?

Tiada sebab untuk saya bercakap kosong.

Biar saya tunjukkan bukti sahih kepada anda.. 
Supaya lepas ini kita boleh bincang cara "Bagaimana untuk bermula!", 

..dan tiada lagi soalan 
"Betul ke aku boleh jana wang di Bursa Malaysia ni?"

Ini adalah antara pencapaian peribadi saya dalam Pelaburan Saham:

1. Kaunter saham Abric, untung 94.667% dalam tempoh kurang 2 bulan.
2. Kaunter Ifca, untung 59.091% dalam tempoh kurang 2 bulan juga.
3. Kaunter LCTH, untung 15.873% dalam tempoh lebih kurang 3 minggu.
4. Terkini, jana keuntungan RM1500 dalam masa 4 hari!
     
Jangan salah faham, saya kongsikan screenshot 
di atas ini bukan untuk tujuan menunjuk-nunjuk.

Tapi sudah pasti,  anda juga boleh mendapatkan 
hasil tak seberapa seperti di atas ini sekiranya anda 
melakukan perkara yang sama seperti apa yang saya buat.

Tak perlu risau, saya akan bimbing anda langkah demi langkah..

BONUS GEMPAK!!
Untuk pengetahuan anda, saya juga akan memberikan anda
beberapa bonus khas sekiranya anda mendapatkan Guerrilla Saham
Mobile Pro pada hari ini.

Bonus 1 Bernilai RM300

Akses Percuma Ke Facebook Group Tertutup Guerrilla Saham!
Anda akan dijemput untuk menyertai satu group support 
tertutup khas di Facebook.

Dalam Facebook Group ini, anda boleh bertanya soalan
secara terus kepada saya sekiranya ada sebarang
masalah atau persoalan tentang ilmu yang
saya kongsikan di dalam GSMP.

Saya mahu anda mendapatkan hasil yang memuaskan
dalam Pelaburan Saham melalui kajian saham yang
anda lakukan menggunakan ilmu yang saya kongsikan
dalam GSMP.

InsyaAllah dengan adanya Facebook Group tertutup
ini, anda tidak akan terkapai-kapai sendirian dalam 
Pelaburan Saham. 

Bonus 2 Bernilai RM150


Anda akan menerima satu video tutorial yang
akan menunjukkan teknik memilih kaunter-kaunter
saham patuh shariah di BursaMalaysia.com.

Dalam video tersebut, anda akan ditunjukkan bagaimana
caranya untuk memilih kaunter yang murah dan berpotensi 
dengan cara yang mudah.

Apabila dah tahu kaunter saham yang murah (bawah RM0.500),
anda boleh kaji Technical Analysis dan Fundamental Analysis 
kaunter saham tersebut menggunakan aplikasi iBursa.

Bila dah jumpa kaunter yang murah dan berpotensi 
untuk naik, jadi apa lagi, sila beli dan janalah
keuntungan daripadanya. 

Mudah bukan? =)

Apa Kata & Hasil Mereka Yang Sudah Mendapatkan GSMP?

1. "Mudah difahami, penerangan yang jelas dan bernilai ribuan ringgit!"
-Izzat Syazwan Mustafa Kamal, Samsul Miasin & Mohd Ikram Ismail

2. "Jana RM1000 dari kaunter Ifca walaupun hanya cuba-cuba."
-Mohd Ridzuan Yahya


3. "Untung 11.11% dalam tempoh seminggu lebih. Feeling thankful."
-Zafiran Adnan

4. "Keuntungan yang diperolehi cover beribu persen harga GSMP!"
-Noraini Maskam

5. "'Terpaksa' dapat RM400 lagi!"
-Amir Awang, Newbie 2 minggu

6. "Syok betul teknik GSMP serang hendap. Profit 40% bersamaan RM1240!"
-Syafiq Fabregas

"Wow! Nizam, bestnya!!

Saya dah tak sabar lagi nak dapatkan Guerrilla Saham Mobile Pro ini!

Beritahu saya bagaimana saya boleh dapatkannya??


Harga Istimewa!

RM180

Ya, harganya RM180 sahaja, tapi nilainya lebih daripada itu. 

Anda akan berpotensi membuat untung sehingga RM200, RM500, 
RM1000 daripada satu kaunter saham jika tahu caranya. 

Jadi mengeluarkan RM180 untuk mendapatkan 
Guerrilla Saham Mobile Pro pastilah
bukan harga yang membebankan.

HARGA EARLYBIRD
RM30 SAHAJA!!

Maaf, kuota harga Early Bird telah tamat.

Harga promosi terkini adalah:

RM90 SAHAJA!


Maaf harga promosi RM90 juga telah tamat.

Anda masih berpeluang untuk mendapatkan GSMP pada harga:

RM180


RM150 SAHAJA!!

Anda mahukan lagi diskaun?
Ok boleh..

Anda cuma perlu dapatkan referral GSMP 
dan anda cuma perlu bayar RM130 sahaja!!

Ucapkan selamat tinggal kepada masalah kesempitan wang anda.


Dengan memiliki ilmu Guerrilla Saham Mobile Pro,
anda bakal membina kebolehan mencetak wang anda sendiri!
[Jaminan Pulangan Wang 100% Dalam Tempoh 60 Hari]

Info yang akan anda perolehi daripada Guerrilla Saham Mobile Pro
ini dijamin berkualiti tinggi, ringkas, padat dan mudah difahami.

Beri diri anda peluang menjana keuntungan melalui Pelaburan
Saham hari ini dan jika anda masih tidak berjaya menjana RM1 pun
dalam tempoh 60 hari, tanpa banyak soal, saya sedia 
memulangkan wang anda 100% dan anda simpanlah 
sahaja salinan Guerilla Saham Mobile Pro ini.

Sudah pasti, pelaburan wang anda terhadap ilmu saham ini adalah tanpa risiko!


Salam 'profit' dari saya,
Nizam Malek
www.GuerrrillaSaham.com

P/S: Dapatkan Guerrilla Saham Mobile Pro sekarang, jangan tunggu esok.
P/S/S: Saya mahu anda turut sama berjaya menjana keuntungan dalam Pelaburan Saham.

P/S/S/S: Peluang keemasan mungkin hanya datang sekali sahaja dalam hidup, take it or leave it. 
Powered by Blogger.